iiamo загриженост · iiamo и околната среда

                                                                                                                                                                             

Ние сме загрижени за околната среда. Безопасните бебешки артикули на iiamo са изработени от най-чистите и екологични материали със загриженост за опазването на околната среда чрез концепцията за употреба на бутилката за цял живот чрез аксесоарите за ползване, освен в бебешка и в детска, юношеска и по-късна възраст. Безвредните емисии на въглероден диоксид и вода при изгаряне на стоките на iiamo след излизането им от употреба, допринася също за опазване на околната среда и за запазване на екологичното равновесие.

Много бихме искали всички наши продукти да бъдат 100% органични и 100% разградими. За съжаление, все още не сме постигнали напълно целта си, но работим усилено върху това.

Всички наши бутилки за хранене са изработени в Дания. Всички iiamo go продукти отговарят на изискванията на европейските стандарти EN 14350. Теставани са от Лаборатория на датските потребители Forbruger-laboratoriet, вижте www.forbrugerlab.dk. iiamo peace отговарят на изискванията и са в съответствие с EN1400 1-2. iiamo string отговаря на всички основни тестове на EN 12586.

Без Бисфeнoл А (BPA), без парабени, без фталати, без парфюм или други вредни добавки. Ние също сме родители, и ние знаем колко е важно, че въпреки, че детето ви ползва нашите продукти 24/7, няма да се налага да се притеснявате, че те могат да отделят вредни вещества. Ние сме изключително нетолерантни към всички видове опасни вещества, като поликарбонат, фталати и Бисфенол А (BPA).