За нас · Дизайн и награди

  ДНК-то на iiamo се захранва от една страстна комбинация от дизайн, функционалност и иновации. Ние се стремим да го отведем до следващото ниво. Ето защо ние работим със световноизвестния дизайнер Карим Рашид, един от най-плодовитите дизайнери на неговото поколение, и който е световно признат за работата си за Audi, Samsung, Swarowski и Armani, ако трябва да назовем само няколко. От самото начало от създаването си, iiamo е станала световноизвестна марка, печели редица престижни награди за дизайн и иновации в отглеждането на бебета за своята самозатопляща се бутилка за хранене, включително: 

 

2012

Награда за дизайн от Junior

Високо оценен в категорията за най-иновативен продукт от най-добрия в света магазин за родители Junior.

2010

Награда от kind und jugend за нововъведение

Най-престижният и важен търговски панаир в света за продукти за грижа за бебетата. Наградата беше спечелена в съревнование с 200 други бебешки продукти от цял свят и присъдена от жури с професионалисти от световна класа.

2010

Награда от конкурса за дизайн на опаковки от цял свят

Pentaward, първата по рода си награда, с която някога е удостоявана датска компания. Наградата (сребро) беше гордо спечелена съвместно с Box House на Карим Рашид Студио.

2009

Наградата на Good Design

Една от най-престижните награди за дизайн в света (други, които са печелили тази награда са Apple, Aston Martin и NASA). Продуктите на iiamo ще бъдат представени през юни 2010 в музея Athenaeum в Чикаго.

2009

Заслужена награда за най-добър дизайн

Като един от победителите за интериорен дизайн и носител на наградата за най-добър продукт за 2009 г., iiamo получи наградата директно от музея Гугенхайм (Ню Йорк).